VingoBow Master Pernambuco Viola Loku Antīko D. Peccatte Modelis Silts un Salds Signālu Taisni un Labi Līdzsvarots, Arī Roku darbs Loku

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€342.64 €239.85

Krāsa:

◆ ANTĪKS MODELIS - loks ir antikvariāts modeli, D. Pecatte kopiju.Tumši brūna pernambuco ar īpašām pulēta veco ebony varde un skrūvi.Tīra sudraba likvidāciju, īstu ādas rokturi ar nelielu ādas pēc cita gala, likvidācija.Asu stūri varde un skrūves bija rūpīgi pulēta ar roku, tas dos jums ļoti ērti turēt sajūta, laikā, jūsu trenēties un spēlēt ◆ MAĢISTRA studiju LĪMENĪ - Tas ir, ko mūsu kapteinis loku veidotājs un dos jums salds un skaidru skaņu.Lietojot premium kvalitātes dabiskus astru, tā ir lieliska contractility, būs vieglāk kolofonija un izturīgāks. ◆ PERNAMBUCO - loks ir tumši brūnā Pernambuco stick, gaisa žāvēti vairāk nekā piecpadsmit gadus.Astoņstūra stick ar nedaudz ieapaļu procesā.Loks ir apm. 70 grami, veidoja 74,5 cm. ◆ LIELU GANDARĪJUMU - "kvalitāte loks ir ļoti labs.Tas ir labi veikts, ātri reaģējot un turiet virknes ļoti labi.Kvalitāti var salīdzināt ar loki tirdzniecība, kas pārsniedz $ 2000.00. Man ir bijusi ar to gandrīz vienu mēnesi tagad, un patika.Es pāris to ar itālijas izgatavots Stradivarius modelis ar labiem rezultātiem." teica mūsu klientam. ◆ ARĪ ROKU darbs - Tas ir ļoti jauki un interesanti izlase, kas veidota pēc A. J. Shen, kurš ir daudzu gadu pieredzi un lielisku reputāciju šajā jomā.Loks ir ļoti labā stāvoklī, taisni, ir gatavi spēlēt.

Labi sabalansēts master loku, silts un patīkams tonis!Peccatte!!Modelis ir izveidots, Kapteinis A. J. Shen, kā viens no viņa labākajiem "Handcrafted master loki" altam.Astoņstūra stick ir vidēja brūna un ļoti skaista pernambuco.Uz astru ir no mongolijas, augstākajā līmenī, jo dabas apstākļi (nav balināts).Blīvums stick ir tikpat liels kā ap 5400, spēcīgs un labi sabalansēts!Lūdzu, lūdzu, ņemiet vērā, ka viola loks ir speciāli izstrādāta, tas izskatās tāpat kā vijoles lociņu, bet ar viola loku specifikāciju.Tas ir ļoti smalks viola loku ar lielisku līdzsvaru.Tas rada bagātīgu spēcīgs un atvērts, skaņa ar ļoti detalizēti, augstākās reģistros, čells.Tās kvalitāte ir vienāda ar kvalitāti liels meistars loku.

Tagi: vijole mellor loku, vingobow vijole master, calzetin meitene loku, meitene uzlīme made, baroka vijoles lociņu, pasūtījuma bikses, kapteiņa statuja, kas izgatavoti, vingo violeta loku, krūšturus pasūtījuma, 813v loku.

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
svars Appox.70 Grams
Līdzsvara Punkts Aptuveni 246mm (No beigām, stick)
Modeļa Numurs 910M 4/4
Varde Sudraba Uzstādīts
zīmogs A. J. SHEN
MPN 20090930910M44
Meistarība TOP Master
Matu Premium Astriem
Stick Labi izvēlēts Spēcīgs Pernambuco
Izmantošana Viola Izmantot
Zīmola Nosaukums VingoBow
Izmērs 4/4 (approx. 74.5cm)
UPC 600682737241
Darbības Maģistra Studiju Līmenī

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi