Ziedu Vainagu Vītnes Dekoratīvās Rhinestone Vainagi Galvassegu Matu Stīpām Meitenes Salds Rožu Matu Joslā, Matu Aksesuāri Sievietēm

(1)
Pieejamība:Noliktavā
€1.18 €1.04

Krāsa:

LŪDZU, ŅEMIET VĒRĀ,

HI:DĀRGAIS DRAUGS:

Kā Ķīniešu Jaunais Gads tuvojas.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs būsim brīvdienās no 11 februāris-februāris 25th.Jūsu pasūtījumu un ziņu var uztvert kā parasti,bet tiks apstrādāta pēc tam, kad mēs atgriezties darbā.

Laimīgu Ķīniešu Jauno Gadu!Novēlu visu to labāko jums!Paldies!!

Piegāde: Visiem pasūtījumiem zem $5.00 tiks nosūtīts pa pastu ķīnas mazo paketi (bez izsekošanas numuru un sekošanas informāciju) , tā var ilgt līdz 39-75 dienas piegādā, Dienvidamerikā vajadzībām 90-120days Pasūtījumu Vairāk nekā $5.00 tiks nosūtīts pa reģistrētu aviopastu (ar izsekošanas skaits); starptautiskās pakas, tā var ilgt līdz 20 -60 dienu laikā piegādā.Visiem ASV pasūtījumiem (vairāk nekā $5.00 ) tiek Nosūtīti, izmantojot ePacket, Jūs saņemsiet jūsu pasūtījuma 10 21 darba dienu laikā (ar Sekošanas numuru).Ja jūsu pasūtījumā ir vairāk nekā 100 usd , mēs nosūtīsim jums caur EMS/UPS/FEDX/ARAMEX bezmaksas piegāde Krāsa: kā attēlu,Ja jums ir īpašas prasības par krāsām,Lūdzu atstāt mums ziņu par krāsu skaits, kad jūs pasūtīt,Paldies.

Silts Padoms:

1. Lūdzu atļaut maz atšķiras, jo manuāla mērīšana,iepriekš izmēri ir tikai atsaucei. 2. Atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu toņi mājas lapā foto un faktisko objektu. 3. Kāda iemesla dēļ jūs neesat apmierināts ar savu pasūtījumu, lūdzu, nav skriešanās, lai sniegtu atsauksmes vai strīdu, nekavējoties sazinieties ar mums, tāpēc ka mums ir iespēja, lai atrisinātu šo problēmu.Daudz pienākums!Lūdzu, ņemiet vērā: nevilcinieties sazināties ar mums jebkurā laikā, ja ir kādi jautājumi, pirms pirkuma izdarīšanas, mēs atbildēsim uz jūsu jautājumiem 24 stundu laikā,bet sakarā ar laika dažādām, lūdzu, rakstiet sīkāk informācija vai jautājumi uz mūsu e-pastu,labas komunikācijas palīdzēs novērst nelaimi.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai nodrošinātu augstas kvalitātes produktus,zemas cenas,ātra piegāde un lielisku klientu apkalpošanu. 1: ja jūs vēlaties iegādāties lielu daudzumu objektu ,mēs quote jums konkurētspējīgu cenu,lūdzu sazinieties ar mums.jūs varat izvēlēties krāsu vai jaukt krāsu. 2: ja jūs vēlaties izvēlēties krāsu,lūdzu, atstājiet ziņu, ja vēlaties veikt pasūtījumu.

Tagi: antīko ziedu vainags, matu joslā baye, vilnu matu joslā, plaša hairbands, vainaga ziedu galvassegu meitenes, polsterēta hairbands, dzeltena, pelēka kronis, lampas rožu vainags, lielas ziedu galvas stīpa, zelta vainags matu aksesuāri.

Stils Modes
Veids Hairbands
Modelis Tips Ziedu
Dzimums Meitenes
Nodaļas Nosaukums Bērni
Materiāls ZĪDA, Poliestera
Vienuma Tips Cepures

1 Atsauksmes

  1. img

    Donnak1961 - 2021-10-26

    Pilnīgi bezjēdzīgi. Viņš ir pazudis daudz ziedu.

Pievienot atsauksmi