Zivju Tipa Auto Adatu Threader Mājas Roku Mašīna Šūšana Automātiska Diegu Ierīci Ātri Auto Adatu Threader DIY Šūšanas Instrumenti

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€3.64 €2.40

Krāsa:

Funkcijas: 1.Šujmašīnu adatas, tamboradatas ir izgatavoti no plastmasas un metāla materiāla, tās nav viegli deformēt vai pārtraukumu, jūs varat izmantot tos ilgāku laiku, viņi var dot savu brīvi pārvalda, izmantojot pieredzi, un jums nav jāuztraucas par jūsu tamboradatas pazust vai salūzt. 2.Plastmasas adatas, tamboradatas, ir viegli, lai jūs varētu izmantot, jums vienkārši nepieciešams, lai saskaņotu adatu (nav iekļauts) ar zivi mutē threader, pēc tam virziet adatas vērā to, karājas diegu (nav iekļauts) par zivju muti āķa, un izvelciet zivju muti, lai pabeigtu instalēšanu. 3.Adatas, tamboradatas ir piemēroti lielākajai daļai šujmašīnas, palīdzēs jums viegli mainīt diegus saskaņā sliktā apgaismojumā vai vīziju, savu pavedienu var iet viegli caur adatas aci, ievietojot adatu, to var turēt adatu vietā, turot to krišanu uz zemes, mainot adatu. 4.Jūs varat izmantot tamboradatas, lai daudzos gadījumos, piemēram, cimdu šūšana, šūšana šalles, frēzēšana projekta, DIY rotājumi pieņemšanas un vairāk.

Specifikācija: materiāls: plastmasa Izmērs: kā parādīts attēlā

Iepakojumā: 1 gab.*Zivju Veids Šujmašīnu Adatas Threader.

Piezīme: Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Tagi: zīmolu rokas instrumenti, zvejas rīki elektriskie, smf šūšanas mašīna, čūska pēdas šujmašīnu, paralēli šūšanas mašīna, bikyny vaska epilāciju, basting šujamos diegus, penset šūšanas mašīna, iolite threader auskari, pe šujmašīnas.

Izmantošana Citi
Veids, Vairumtirdzniecība NO
Veids Citi
Materiāls Plastmasas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iestatīt Tipu NO

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi