1gb Modes Ūdensnecaurlaidīgs Maiss Mobilo Telefonu PVC Caurspīdīga Noslēgtā Maisā, kas Peld Peldēšanas Karstā Pavasara Karājas Kakla Tālrunis Soma

(3)
Pieejamība:Noliktavā
€1.65 €1.10

Krāsa:

Funkcijas:

Super ūdensizturīgs, augsta jutība, spēcīgu hermētiskuma, caurspīdīga.

Izgatavots no jauna, īpaša materiāla, immun e sāls, jūs varat izmantot to jūrā.Anti UV, plastmasas un gumijas detaļu nebūs vecumu vai chap viegli.

Ideāls peldēšanai, raftings, niršanu un citām āra aktivitātēm,

100% ūdensizturīgs 10 metru dziļumu.

Maiss aizsargā jūsu tālrunis efektīvi, nenolaižot savu darbības pieredzi.Tas ir ūdensizturīgs un dustrproof, nav jāuztraucas par nepatikšanām, tikai izmantot savu tālruni dažādos gadījumos.

Specifikācija:

Krāsa: Balta, Dzeltena, Sarkana, Violeta, Zaļā, Zila, Melna, Oranža, Gaiši zila, Rozā

Materiāls: PVC

Izmēri:27*11cm(vienkrāsainu) / 20*10.5 cm(karikatūra)

Piemērots: Smart tālrunis mazāks par 5.5 collu

Zīmogs: 3 Slāņa Blīvējumu

Paketē iekļauts :1gab.

Piezīme:

1.Nelietojiet maisu ūdens ar temperatūru, kas pārsniedz 50 grādu.

2.Atcerieties, lai zīmoga pusi uz leju, ja jūs vēlaties, lai jūsu tālruni no somas

Tagi: se ūdensizturīgs telefonu gadījumā, iphone 6p soma, iekšējā ūdensnecaurlaidīgs maisiņš, vīrieši cilvēks maisiņš, mobilo telefonu 12 atbloķēt, caurspīdīgs iphone maisiņi, apk ūdensizturīgu tālruni, mobilie telefoni kakla siksna, soma, iphone 5 kakla, marblepattern telefonu gadījumā.

Saderīgu Zīmols Samsung
Dizains Caurspīdīga
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

3 Atsauksmes

  1. img

    Hellomoto556 - 2021-10-01

    Preču nāca uz sanktpēterburgu 4 nedēļas kvalitāti ir apmierināts. Vāks ir vienkārši, nosaka ar Velcro, plastmasas žests.

  2. img

    Russhimi - 2021-09-16

    Pase ielien ar grūtībām, tā kā, ir ļoti šauri kur trīs aizdares. Lai saņemtu vēl grūtāk. Vadītāja apliecība, apdrošināšana un ta telefona maciņā nav влезли. Ļoti grūts, plastmasas visu, mīstīti. Smarža ir. Aizdares tur labi, trīs gabali pazūd. Bet, lūk, pa malām paketi ļoti smalki проклеено. bieži inflections vai auksts tad viss... 5 zvaigznes par aprakstu un cenu. Man piemērošanu neatradās. meklēšu ka tad mīkstāka auduma un citiem застежках. šīs jau ir ļoti ērti. Tikai mobilo закидывать normas.

  3. img

    Velosuperok - 2021-10-01

    PALDIES

Pievienot atsauksmi