YUWELL 8F-5AW 5L Skābekļa Koncentratoru Portatīvo Skābekļa Ģenerators Medicīniskā Skābekļa Mašīna Homecare Medicīnas Iekārtas Gatavs Akciju

(1)
Pieejamība:Noliktavā
€1 158.38 €810.86

Krāsa:

YUWELL 8F-5AW 5L Skābekļa Koncentratoru Portatīvo Skābekļa Ģenerators Medicīniskā Skābekļa Mašīna Homecare Medicīnas Iekārtas Gatavs Akciju

Gatavs Noliktavā: Preces tiks nosūtītas ietvaros 24 stundām pēc tam, kad maksājumu.

Produkta Funkcijas un Specifikācijas

1.Modelis: 8F-5AW

2.Modelis: 5L

3.Skābekļa koncentrācija: 93%±3%

4.Skābekļa plūsmas: 1-5L korekcija

5.Smidzināšanas: ar smidzināšanas

6.Molekulārā sieta: importētas

7.Kompresors: Aipuli (bez eļļas)

8.Smart modinātājs: Jā

9.Tālvadības pults: Jā

10.Laiks izslēgšana: Jā

11.Jauda: 500VA

12.Skābekļa plūsmas ātrums: 1~5L/min

13.Troksnis: 52db(vidēji)

14.Net svars: 15.5 kg

15.Skābekļa koncentrācija: 93%±3%, ja 0.5~5L/min

16.Izmēri: 39*24.5*50cm

Īpašs Brīdinājums

Lai novērstu strāvas padeves vai iespējamās avārijas skābekļa ģenerators, tiem, kuri ir steidzami nepieciešams skābeklis, jābūt aprīkotiem ar citām rezerves skābekļa padeves ierīces (piemēram: skābekļa baloniem, skābekļa somas, utt.)!Šis aprīkojums ir piemērots skābekļa papildināšana, nevis kā dzīvības atbalsta un dzīvības turpināšanas skābekļa piegādi !

Lietošanas Norādījumi:

1. Izvēlēties telpai, kurā iekštelpu skābekļa ģenerators ir ļoti ērti lietot, un to var viegli pārvietot no vienas telpas uz citu ar riteņiem.

2. Nenovietojiet skābekļa ģenerators, vidē, kur gaisa plūsma tiek bloķēta.

3. Skābekļa ģenerators jānovieto ventilējamās telpās, un izvairīties no tiešiem saules stariem, un visas puses ir vairāk nekā 10 cm attālumā no sienām, mēbelēm un tamlīdzīgi.Izvairīties no kaudzēm paklāji, sildītāji, elektriskie sildītāji vai karstā gaisa ventilācijas iekārtu.Nenovietojiet skābekļa ģenerators šaurā diapazonā.

4. Skābekļa ģenerators nelaiž šādās operētājsistēmās: tuvu siltuma avotiem, gaismas un tumsas uguns avotiem, mitrs, netraucēts, dūmu un piesārņojumu, un temperatūra ir pārāk augsta vai pārāk zema.

5. Skābekļa ģenerators, vajadzētu izvairīties no ievietošanas piesārņojošo vielu vai dūmu.

6. Nenovietojiet būvgružu un ūdens un eļļas tvertnes augšpusē skābekļa ģenerators.

7. Tas ir aizliegts ievietot jebkuru gruveši apakšā skābekļa ģenerators, un tas ir aizliegts novietot mašīnu uz mīkstas virsmas (piemēram, gulta, dīvāns), kas var izraisīt tilt vai izlietnē.Novērst aizsērējumu ieplūdes un izplūdes kolektori no izraisot temperatūras ir pārāk augstas, radot izslēgšanu vai kritums skābekļa koncentrācija. ).Novērst aizsērējumu ieplūdes un izplūdes kolektori no izraisot temperatūras ir pārāk augstas, radot izslēgšanu vai kritums skābekļa koncentrācija.

Iepakojuma Saturs:

1x Uzņēmējas

1x Mitrināšanas pudele

1x Medicīna kauss

1x Smidzināšanas caurule

1x Skābekļa caurulīti

1x Skābekļa inhalācijas austiņas

1x Duckbill

1x Tālvadības pults

PIRCĒJS LASĪT

Par Kuģošanas

1. Pārliecinieties, ka jūsu adrese un tālruņa numurs ir pareizi, mēs varam nosūtīt preci 5 darba dienu laikā pēc maksājuma darīts.

2. Lielākā daļa no valstīm, piegādes laiks ir 15-60 darba dienu laikā.Bet daži no preču piegāde var aizkavēties, jo pārvadātāja nepareizu, muitas kavēšanās, importa tarifiem, valsts politiku klientiem, attālos apgabalos, vai citiem apstākļiem, kuri ir ārpus mūsu kontroles.

3. Ja jums ir nepieciešams vairāk, ātrāku piegādi, sazinieties ar mums, lai izmantot DHL, TNT,FEDEX,utt, un maksāt papildu kravu pārvadājumu izmaksas.

4. Ja jums nav saņemt iepakojumā 36 darba dienu laikā, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms aiziešanas negatīva un neitrāla atsauksmes, mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu jums atrisināt šo problēmu.

5. Dažreiz mēs ne kuģis ar express, jūs izvēlējās, piemēram,: jūs izvēlējāties, DHL mēs varam kuģis ar Fedex IE, it dpends par situāciju, lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs vēlaties izvēlēties konkrētu express.

6. Jūs varat track paketi par :https://www.17track.net/en

Par Nodokļu

1. Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.

2. Pircējs ir atbildīgs par maksājumiem, importa nodokļiem, nodokļiem un nodevām.Tas ir ārpus mūsu kontroles muitas tarifiem.Lūdzu, lūdzu, ņemiet vērā!

Par Atgriešanos

1. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jums to atdot, ja neesat apmierināts ar preci, ja jūs saņemat to, un atgriezties, tā 15 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.

2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jānodrošina ar kuģniecības izsekošanas numuru un specifisku iemeslu retun.

Par Atsauksmes

1. Ja jums ir safisfied par to , lūdzu, atstājiet 5 zvaigznēm pozitīvas atsauksmes , Paldies !

2. Jūsu uzmundrinājums un atbalsts ir mūsu pastāvīgi uz priekšu impulsu.Jūsu apmierinātība ir vienmēr ir mūsu augstākā prioritāte.

3. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti, mēs jums apmierinošu risinājumu, lai atrisinātu strīdu.

Tagi: tālākpārdošanas fitnesa aprīkojums, skābekļa kondensators 8f 5aw, oxygo skābekļa mašīna, medicīnas sieviešu soma, aproce skābekļa spiediens, mājas apavu medicīnas, yuwell termostats, skābekļa 5v ūdens sūknis, silikona iekārtas medicīnas, zemo frekvenču medicīnas ierīces.

Skābekļa koncentrācija 93%+-3%(3L/min)
Izmērs 39 x 24.5 x 50cm
Modeļa Numurs 12, 8F-3AW
Stils Skābekļa Bārs
Spriegums (V) 220V/50Hz
Jauda (W) 120W(vidēji)
Jauda 230VA
Neto svars 11.8 KG
Strāvas Frekvence 50/60HZ
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Troksnis ≤60dB, 46dB
Sertifikācija Nav
Gaisa Apjoms 51-150m3/h
Zīmola Nosaukums kankeirr
Stāvoklis Jauns
Skābekļa plūsmas ātrums 0 - 5 L/min

1 Atsauksmes

  1. img

    Eremkina 87 - 2021-08-28

    Pārdevējs mums labi un atsaucīgi. Es pasūtīju šo, no Japānas. Bija daži jautājumi par ieejas spriegums, pārdevējs sniedz pareizu informāciju, un arī padomu. Kuģniecības caur UPS, bija tikai 3 dienas. Apstiprināja, ka tas strādā labi.

Pievienot atsauksmi