Roku Darbs Meitenes Rudens Ziedu Pasaku Tutu Kleitu Bērni Mirdzēt Dzirksti Tilla Gājienā Bumbu Kleita Halovīni Puse Turcija Dienu Kostīms

(2)
Pieejamība:Noliktavā
€37.73 €18.49

Krāsa:

Tagu Izmērs

Mazulis Izmēra

Garums

Par vecumu

Par Augstumu

Top

S

2T/3T

75cm

2-3years

90-105cm

Bezmaksas

M

4T/5

90cm

4-5years

105-120 cm

Bezmaksas

L

6/7

100cm

6-7years

120-135cm

Bezmaksas

XL

8/9/10

110cm

8-10years

135-155cm

Bezmaksas 1. Standarta Garuma Mērījumiem - Underarm, lai apakšā kleita 2. Uz Tamborēšanas caurules augšas ir bezmaksas izmērs, liecina krūšu apkārtmērs no 40-70cm valkāt,Ja tie nav derīgas,lūdzu, sazinieties ar mums pasūtījuma. 3. Ieteicamā vecuma un augstums ir tikai jūsu zināšanai.Ja jūsu mērījumi ir peldošs starp diviem izmēriem, konsultācijas, izvēloties lielāka izmēra. 4. Izmēru var būt 2-3cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.Lūdzu, ņemiet vērā, kad jūs pasākums.Preci Sīkāk: 1. Gājienā Bumbu Kleita Mirdzēt Dzirksti Puse Tilla Tutu Kleita 2. Šis roku darbs Meitenes Rudens Ziedu Pasaku tutu nāk Potītes garums kostīmu 3. Spīguļi, bodice izrotāti ar mežģīnēm, izrotāts ar lielu, loki un pasaku ziedi, padarot fall rudens kleita pievilcīgāku. 4. Ideāli piemērots dzimšanas dienām, Halloween, Ziemassvētkiem, kāzām, īpašos gadījumos, vai pat spēlējot saģērbt ap māju.Q: Kā izvēlēties savu izmēru?A: Lūdzu, pārbaudiet izmēru chart nopietni, pirms veikt pasūtījumu, ja jūs neesat pārliecināts, pls sazinieties ar mums.Pateicoties manuāla mērīšana un dažādām partijām, tur var būt 2-3cm lieluma atšķirība.Q: Pielāgot, lai ir pieņemams?A: Jā, Pilnīgi customizable!mēs varam darīt preces bāzes par jūsu attēls/skice/dizains, zīmējums ,utt.Q: Vairumtirdzniecība un Nometiet kuģniecības, ir gan pauda gandarījumu?A: Jā!Par vairumtirdzniecības, mēs jums piedāvājam atlaidi vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-7 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.Jautājums: esmu veicis maksājumu, tad, kad es varu sagaidīt mani objekti tiks nosūtīti?A: Pēc jūsu maksājums ir veikts, mūsu noliktavu būs kuģis savu paketi 1-5days darba dienu laikā.Par jebkuru steidzamu pasūtījumu, pls izveidot piezīmi un informējiet mūs.Dārgie draugi, paldies par jūsu apmeklējot mūsu veikalu, priecājamies par jūsu izmēģinājumu, lai pārbaudītu mūsu kvalitāti.Mēs vienmēr skatāmies uz priekšu, lai sniegtu jums labāko iepirkšanās pieredzi un attīstīt win-win, ilgtermiņa un draudzīgas attiecības sadarboties ar jums.

Tagi: bard bumbu kleita, pelēka kleita dzirksti, pasaku kleita zēns, puse kleitas mazulis meitenes, beatiful tutu kleita, gardient dzirksti kleita, neona meiteni tutu, liels piedurknēm ziedu kleita, turcijas kleitas, moderns sequin kleita.

Fit Der taisnība izmēra, veikt jūsu parastā izmēra
Apkakle V-Veida Kakla
bērnu kostīms Godu Halloween, Gājienā, dance apsvērumā puse, PATEICĪBA, Kāzas
Meiteņu Kleitas Meiteņu Rudens Ziedu tutu kleita
Nodaļas Nosaukums Bērni
Piedurknes Garums(cm) Bez piedurknēm
Materiāls Poliestera, Acs, Spandex
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
bērnu apģērbu puse Glitter Dzirksti Puse Tilla Tutu Kleita
Sezona Četri Gadalaiki
Modelis Tips Ziedu
Stils "Eiropas un Amerikas Stilu
Vecums 25-36m, 4-6y, 7-12y
Kleitas Garums Potītes Garuma
Siluets Bumbu Kleita
Roku darbs bērnu drēbes bērni puse tilla kostīms
Iebūvēts Krūšturis No
Iedvesmojoties no tēmas Rudenī Mežos Tutu Kleita Meitene
Apdare Ziedi
kleitu Var pielāgot Jā(Var būt veikti dažādos Krāsa/Izmērs)
Dzimums Meitenes
bērniem tutu kleitu vecuma 2-10 gadiem bērniem kleita
Zīmola Nosaukums keenomommy
Piedurknes Stils Regulāri
bērniem kleitas iezīme Spīguļi, bodice izrotāti ar mežģīnēm, izrotāts ar ziediem
Modeļa Numurs TS405, Meiteņu Rudens Ziedu tutu kleita

2 Atsauksmes

  1. img

    Aljon L0p3zZ - 2021-11-23

    Neticami! Postenis zaudēja, un to pārdevējs atsakās sniegt kompensāciju!! NAV KĀRTĪBAS !!

  2. img

    Unico Alonzo - 2021-11-08

    Ļoti pateicīgs par skaistu kleitu! Paldies! Iesakām! Es pasūtīt vairāk.

Pievienot atsauksmi