40W 300X200MM CO2 LĀZERA GRAVĒŠANAS GRIEŠANAS MAŠĪNA GRAVIERA GRIEZĒJS digitālo kuteri

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€332.41 €265.93

Krāsa:

Sūtīt no Canda warehosue, bezmaksas muitas maksa par Canda 40W CO2 Lāzera Gravēšanas Griešanas Mašīna Graviera Griezējs USB Ports Augstas Precīzu 40W CO2 Lāzera Gravēšanas Mašīnas

CO2 gravēšanas mašīnas, ar gravēšana platība 12"x8" (30x20cm), integrē jaunākās gaismas, mašīna un elektroenerģijas mehāniskās kustības, lai izstrādātu šo augsto precīza un augsta ātruma trīs paaudzes kravu CO2 LĀZERA Graviera.Aprīkots ar vienu 40W ūdens dzesēšanas lāzera caurule, augstas precīzu soļu motori, un augstas kvalitātes LCD kontroles padomē.Tas izmanto USB portu, un tādējādi var būt saistīts ar jūsu klēpjdatoru vai desktop.By atbalsta iekļauto programmatūru, CorelDraw, šī mašīna var darboties arī ar vairākiem grafisko formātu, ieskaitot EML/JPG/PLT/WMF.CorelDraw ir iespēja gan NewlySeal un NewlyDraw un tāpēc to var izmantot gan griešanai un griešanas darbi.Visi lāzera gravēšanas mašīnas nevar grebt / sagriež, metāla vai keramikas.

Izturīgs Kvalitāte

Augsta Precizitāte

Spēcīga Veiktspēja

Augsta Saderība

Funkcijas Un Detaļas

【IZTURĪGS KVALITĀTE] aicina - Ar gravēšana platība 12"x8" (30x20cm).Pieņem premium 40W CO2 lāzera caurule ar viļņa garumu 10.6 um, un augstas precizitātes soļu motors.Funkcijas pastiprināta & sabiezējumu ķermeņa ilgtermiņa lietošanai.

【AUGSTAS PRECIZITĀTES] aicina - Pieņem augstas precizitātes kāpj jostu, vairāk precīzi gravēšanas un augstas precizitātes soļu motors lai iegūtu stabilu un precīzu darbību.Gravēšanas griešanas precizitāte: 2500dpi.Pozicionēšanas precizitāte: 0.01 mm (0.0004 collu).

【JAUDĪGU VEIKTSPĒJU] aicina - USB pieslēgvieta ir pieejama, iespēja ērti izveidot savienojumu uz darbvirsmas vai klēpjdatoru, lai iegūtu precīzu kontroli gravēšana; uzlabota vadības panelis nāk ar LED displeju, lai viegli & skaidrs novērošanas iekārtas stāvokli.Gravēšanas ātrums: 1-300 mm/s (0.04-11.81 cm/s).Griešanas ātrums: 1-10 mm/s (0.04-0.39 collas/s).

【AUGSTS SADERĪBAS] aicina - Aprēķināt sistēma: Windows XP, 7, 8, 10. Grafiskais formāts: Visus formātus atzinusi, CorelDraw, tādus kā JPG, BMP, AI, PLT, utt.CorelDraw komplektā iekļautā Programmatūra, ar spēju gan NewlySeal & NewlyDraw.

【PLAŠU PIEMĒROŠANU] aicina - Piemērots gumijas, plastmasas, kristāla, organiskā stikla, akrila, bambusa, shell un citiem nemetālu materiāliem.Plaši izmanto zīmogu un zīmogu, gravēšana, elektronisko, amatniecības un dāvanu, apģērba, iepakojuma un poligrāfijas, mēbeļu, reklāmas nozares utt.

Galvenās Iezīmes

• USB Portu Datorā.

• CorelDraw Komplektā Iekļautā Programmatūra.CorelDraw ir iespēja gan NewlySeal un NewlyDraw un tāpēc to var employeed gan griešanai un griešanas darbi.

• Pieņem Japāna importē mainboard un mikroshēma, kas var kontrolēt, gravēšana precīzāk.

• Pieņem Vācija importē gultņu un augstas precizitātes kāpj drošības josta, kas ne tikai padarīs gravēšana precīzāk, arī padarīt mašīna dzīves laikā divas reizes, lai trīs reizes lielāks nekā parasto CO2 LĀZERA Graviera.

• Pastiprināta un biezāka mašīna, ķermeņa transporta absolūti lai būtu drošāka un ilgāks kalpošanas laiks.

• Iebūvēts siltuma izkliedētas, ventilators, lai samazinātu visu elektronisko komponentu temperatūras.Tādējādi pagarinās elektronisko komponentu aprites un augstākās tehniskās svārstības.

• Augstas Precizitātes Soļu motors padara gravēšana precīzāk.

• * * Šī mašīna nodrošina jebkura veida modeli, printeris, skeneris.Saderīgs ar TIF starptautiskā standarta fonti un BMP/JPG/JPEG/WMF/EMF/PLT.

• Atjaunināts AUGSTAS PRECĪZU un ātrgaitas Trešās Paaudzes CO2 Lāzera Gravēšanas Griešanas iekārtu USB PORTS

• CO2 gravēšanas mašīna apvieno jaunākās gaismas, mašīna un elektroenerģijas mehāniskās kustības, lai izstrādātu šo augsto precīza un augsta ātruma trīs paaudzes kravu CO2 LĀZERA Graviera.Tas ir jauns DC-KIII CO2 lāzera graviera ir aprīkota ar vienu 40W ūdens dzesēšanas lāzera caurule, augstas precīzu soļu motori, augstas kvalitātes kontroles padomē.Tas izmanto USB portu, un tādējādi var būt saistīts ar jūsu klēpjdatoru vai desktop.By atbalsta iekļauto programmatūru, Coreldraw, šī mašīna var darboties arī ar vairākiem grafisko formātu, ieskaitot EML/JPG/PLT/WMF.CorelDraw ir iespēja gan NewlySeal un NewlyDraw un tāpēc to var employeed gan griešanai un griešanas darbi.

• Datorizētā Mini Lāzera Gravēšanas un Griešanas Mašīna ir piemērots dažādiem materiāliem, piemēram, bambusa gabals, divguļamā krāsu dēļi, akmens ragiem, ādas izstrādājumi, kristāls, koks, organiskais plastmasas, abrics, papīra ,plēves, kanvas , Akrila un Plastmasas.Ja jūs vēlaties, lai pārliecinātos, ka šis lāzera graviera būs iegravēt uz noteiktu objektu vai samazināt noteiktu objektu, jūs esat laipni aicināti sūtīt man, izlasi šo posteni, un es būs pārbaudīt to jums.Tikai e-pastu man, lai saņemtu informāciju.

• 1.Pielietojams Materiāls:

• Koks, papīrs, āda, audums, organiskā stikla, epoksīda sveķu, blīvums valdes, divguļamā krāsainu tāfeles, marmora, plastmasas, gumijas, keramikas flīzes, kristāla, bambusa un citiem nonmetal materiāliem.

• 2.Gadījumā Nozare:

Tagi: augsts co2 lāzera, lāzeru co2 150, 2 1 lāzera 40w, secosana papīra maisiņā, ventilācijas k40 lāzera, pro lāzera graviera mašīna, cnc plazmas cauruļu griezējs, cilvēks co2, feng co2 lāzera, lāzera gravēšanas mašīnas mezal.

Bruto Svars 25.65 kg (56.55 lbs)
Sertifikācija CE
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Lāzera Jauda 40W
Iepakojuma Lielums 92x62x40 cm (36.22x24.41x15.75 collas)
Gravēšanas griešanas precizitāte 2500DPI
Bezmaksas Ātrums 1-200 mm/s (0.04-7.87 cm/s)
Gravēšanas Ātrums 1-300 mm/s (0.04-11.81 cm/s)
Gravēšana platība 300x200 mm (12x8 collas)
Programmatūras atbalsts CorelDraw izejas
Saskarne ar Datoru USB ports
Darbības temperatūra 5-50℃ (41-122℉)
Strāvas Patēriņš 300W
Dzesēšanas veids Ūdens dzesēšanas (ūdens sūknis pieder)
Griešanas Ātrums 1-10 mm/s (0.04-0.39 collas/s)

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi