7Pcs 25/32/50 HSS ripzāģa Asmens Rotācijas Instruments Dremel Metāla Griezējs Varas Instrumentu Komplekts Koksnes Griešanas Diski Urbt Aptverēs Cu

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€2.81 €1.27

Krāsa:

Par šo preci

★ Plaši Izmanto: Komplekts 6 mini ripzāģa diski asmeņi DREMEL, FORDOM Urbjmašīnas Rotācijas Instrumentiem, elektro instrumenti, precīzu, ātru un augstas precizitātes griešanas, kas ir labs DIY rīks.

★ Augsta Līmeņa Materiāls: Izgatavots no izturīgiem ātrgriezējtērauda HSS, pēc unikāls, uzlabotas zinātnes griešanas princips, tāpēc defekti citi asmeņi efektīvi var atrisināt.

★ Izmērs:22(25.32.35.44.50)* 0.8 *6.35 diametrs; aptverēs kāta 1/8".

★ Universāls: piemērots koka, plastmasas, stikla, alumīnija & plānas metāla loksnes, utt.mīksts metāls.Neaizstājams instruments griešanai darbu.

★ Piezīme: vai nav sagriezti cieto objektu, Tas ir labākais griešanas koka un PVC.Asmeņi vibrētu, kad darba, tāpēc ir jārīkojas uzmanīgi, lai novērstu asmeņi no lekt ar kaitēt cilvēkiem.

Tagi: dremel moto asmens, žiletes quas, bosch, dremel asmeņi, dremel asmens 35, dremel 3000 asmeņi, mini sega dremel, dremel blade 3, dremel max koka lāpstiņas, dremel keramikas asmens, asmeņi multimax dremel.

Modeļa Numurs T00234
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija Nav
Zīmola Nosaukums YB

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi