Nerūsējošā Tērauda Anālais Spraudni ar Ziedu Rotas Butt Plug Nav Vibrācijas Anālās Seksa Rotaļlietas Vīriešiem Sieviete Geju Anālā Masturbācija Dilator

(2)
Pieejamība:Noliktavā
€2.71

Krāsa:

Nerūsējošā Tērauda Anālais Spraudni ar Ziedu Rotas Butt Plug Nav Vibrācijas Anālās Seksa Rotaļlietas Vīriešiem Sieviete Geju Anālā Masturbācija Dilator Konfidencialitāte Garantēta: Jūsu privātums ir ļoti svarīgi, lai mums.Standarta nosaukums uz iepakojuma ir "Dienas piegādā"(citas prasības, lūdzu, nosūtiet mums ziņu), un ar mūsu diskrēta iepakojuma, jūs varat iepirkties ar pārliecību, ka tikai persona, kas zina, kas ir iekšā iepakojuma ir jums!Paketē Iekļauts: 1 x butt plug Klientu aizsardzību: 15 dienu Laikā pēc produkta saņemšanas, pastāv kvalitātes problēmas, kas var aizstāt (mēs nosūtīsim tas atkal), vai sazinieties ar darbiniekiem, kompensāciju. 1) bosiwe Veikals ir www.dreamcafe.lv interneta veikals, kurš nodrošina labāko produktu un pakalpojumu visiem klientiem.

2) Izcilu kvalitāti!Rūpnīcas Cenu!

3) Laipni vairumtirgotājiem, izplatītājiem, mazumtirgotājiem un pārstāvja pieprasījuma!!!

4) Visi produkti tiek ražoti tieši no mūsu ražotne un 100% bildes ir īstas veikti.

Maksājums:

1) Aliepress pieņem šādus maksājumu metodes: Visa, Mastercard, QIWI, Western Union un T/T(bankas pārskaitījums).

2) Vairāk maksājuma iespējas būs pieejamas www.dreamcafe.lv nākotnē.Ja jums ir kādas problēmas, par maksājumu, lūdzu, Noklikšķiniet Šeit: #centrs

4) Pircējs aizsargāt: Aliepress tikai atbrīvot maksājumu, lai mums pēc tam, kad jūs apstiprināt piegāde no jūsu pasūtījuma.

Atgriešanās Politika:

1) Visus posteņus viena mēneša laikā ir garantija uz maiņas.

2) produktiem ar Trūkumiem ir jāatgriež 30 dienu laikā no dienas, jums saņēmu paku.Un atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā.

3) Tas var aizņemt līdz 7 darba dienas, lai apstrādātu jūsu atgriežas pēc tam, kad mēs saņēmām atgriežas produktu.

4) pircējs ir atbildīgs par visu tālāko piegādes maksa.

5) Mēs centīsimies mūsu labāko, lai apkalpotu klientus.

Sazinieties Ar Mums:

1) Ja jums ir kādi jautājumi vai nepieciešama palīdzība, lūdzu sazinieties ar mums!

2) Mēs varam reaģēt e-Pastu 24 stundu laikā.

Paldies Par Jūsu Atbalstu!

1) Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu pakalpojumiem un produktiem, lūdzu, pasakiet mums laiku pirms jūsu komentāri un mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmas, cik ātri vien iespējams.

3) Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu iegādei.Mēs būsim ļoti pateicīgi, ja jūs atstāt pozitīvu ziņu.Ceru, ka mēs varētu uzturēt ilgtermiņa biznesa attiecības.Paldies jums ļoti daudz.

4) Turklāt, nevilcinieties sazināties ar mums jebkurā laikā, pirms un pēc pārdošanas, mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% klientu apmierinātību.

Q: vai Ir kāds izsekošanas Numuru par manu preci?

A: Jā, mēs kuģis katru pasūtījumu ar tās Izsekošanas Numuru, un jūs varat pārbaudīt sūtījuma statusu uz saites, kas mums sniedz.

Q: es esmu pārdevējs, es gribētu nopirkt daudz gabalu savus objektus, kas ir vairumtirdzniecības cenas?

A: Hi, paldies par jūsu izmeklēšana, ja jūs vēlētos iegādāties lielu daudzumu, lūdzu, nosūtiet e-pastu ar mums.Kā ražotājs, kam pieder fabrika, mēs dos jums labāko cenu, paldies!

Ja jums ir kādi citi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Jūsu apmierinošu ir mūsu galamērķis.

Tagi: hantele dubultā iespiešanās, masturbācija mašīna francija, große anālā rotaļlieta, anālais vibrators devstvenits, neko anālais plug, rotaļlietas stimulāciju g spot vīrietis, anālais kontaktdakšu 230, uzgriežņu atslēgas automātiskā, geju sexy butt plug, rs auto rotaļlietas.

Modeļa Numurs Butt Plug
Veids G-Spot
Funkcijas Butt Plug
Dzimums Anālais plug tērauda
Iepakojums Privātuma iepakojums
Preču Kvalitātes Sertifikāciju 3C, CE
Materiāls ABS
Vienuma Tips Vibratori
Izmērs Stainless Steel Anal Plug
Krāsa Roze, Rozā, violeta, Zaļa
Neķītrs Attēlu No
Zīmola Nosaukums bosiwe
pieaugušo rotaļlietas prostata masāža
Izmantošana G Spot Stimulators
Seksuāli Divdomīgs No
Vibrators Batterie Anālās Seksa Rotaļlietas

2 Atsauksmes

  1. img

    Kimsyuzanna - 2021-11-28

    OK OK

  2. img

    Asroraka - 2021-10-06

    Neatbilst izmēram, ar attēlu. Atsūtīja nav to krāsu. Ļoti žēl. Speciāli meklēju pārdevēja ar krāsu izvēle. Nolaidība nav aizņemties.

Pievienot atsauksmi