Mūsdienu karājas silikona tualetes birste, Tualetes apkopēja Vater suku pie sienas piestiprinātās wc aksesuāri Vannas istaba špakteļlāpstiņu tīrīšanas rīki

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€11.90 €8.45

Krāsa:

Produkta Apraksts:

[360°gumijas suka galvas] mīkstās TPR (termoplastiska gumija) sari nav saskrāpēt virsmu tualetes.Silikona saru ir laba tīrīšanas spēja, vari ienākt malas tualetes sēdekli, un ir labs materiāls pret cietu ūdeni.Tas neatspoguļo netīrumus un ir viegli tīrāms, nav nodiluma vai piliens forma, lai saglabātu perfektu tīrīšanas efektu.

[Silikona otu vadītājs] Mīksta TPR, silikona saru ir laba tīrīšanas spēja, vari ienākt malas tualetes sēdekli, dziļi tīras, nesabojās porcelāna glazūru.

[Bāze] PP sabiezējumu bāzes materiāls ir spēcīga un nav apgāzties, un to var arī piestiprināt pie sienas.Tur ir caurums apakšā, un nebūs uzkrāšanos zem ūdens.Tā var ātri žūst un saglabāt higiēnas efektīvāk.

[Slip-pierādījums un rūsas izturīgs rokturis] Izturīgu PP rīkoties ar labu saķeri.Tikai vienu pieskārienu, jūs varat perfekti tīru jaunu traipus.

[Labu slēpšana] compact tualetes birste ir piemērota tualetēs vai izlietnes šaurās telpās.Tur ir lenti, sānos ar tualetes suku turētājs, kuru var novietot uz sienas, lai taupītu vietu.Labs palīgs vannas istabā.

[Clean miris stūriem]: tualetes birste ir ne tikai spēcīgs, bet arī stingrākus.Ar bendable suka galvas var tīrīt visās jomās tualetē, īpaši rievām.

piezīme:

1.Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Tagi: bērnu vater augšu, putekļu sūcējs ylanodora numuri, siilicone tualetes birste, ciiuffo tualetes birste, chrom tualetes birste, sienas sudraba tualetes birste, mūsdienīgi rīki, tīrīšanas birste silver, vietējās tualetes birste, tualetes tīrītājs ātri.

Funkcija 9 Sausā un vēdināmā tualetes birste
funkcija 3 Tīrīšanas komplekts
4. funkciju Tīrīšanas Rīki
līdzeklis 1 Silikona Saru Tualetes Birste un Turētājs
Iezīme Noliktavā, Eco-Friendly
Funkcija 5 Silikona WC, Tualetes Birste, Plakanu Galvu Elastīga
Funkcija 6 pie sienas piestiprinātās silikona tualetes birste
Funkcija 8 silikona tualetes birste ar turētāju
Funkcija 7 tualetes poda tīrītājs birste
Zīmola Nosaukums TLXT
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ir Smart Ierīces No
iezīme 2 tualetes piederumi

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi