Silikona Dzīvnieku Kabeļu Organizators Turētājs Portatīvo Lādētāju Aizsargs Kabeli, Lai Tālruni Protežē Kabeļu Čomi Normāli Bite Piederumu

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€0.48 €0.33

Krāsa:

Apraksts:

CUTE & BURVĪGA - Ar komplektā ietilpst 12 uzlādes kabelis kodumi: zivis, tīģeris, ezis, cūku, aligators, vāveres, orca, suņu, kaķu, trušu, zīmogs un panda.Tas arī nāk ar atkārtoti zip lock pack.

PLAŠS PIELIETOJUMS - Šo apburošs dzīvnieku kabeļu skrāpji ir lielisks veids, lai aizsargātu plug beidzas jūsu auklas.Viņi ir saderīga ar iPhone, iPod, iPad, power bank, un Android lādētājus.

VIEGLI LIETOT - Vienkārši ievietojiet kabeli apakšā slots katrs vads aizsargs, pārliecinoties, ka tas ir nostiprināts droši.Katru muncher ir izgatavoti no kvalitātes, izturīgas PVC un silikonu.

PAPLAŠINA KABELI DZĪVI - Ar palīdzību šo lādētāju aizsargs draugi, jūs saglabāt savu lādētāju vadus no kļūst nodiluši vai bojāti.Komplekts ir piemērots savienotāji, kas nepārsniedz 8 mm līdz 10 mm.

LIELS DĀVANU - Kā var kāds pretoties šīs super cute munchers?Pārsteigt draugu vai kolēģi šodien ar šo neatvairāms dzīvnieku lādētāju aizsargs kopumu, kas ir pārliecināts, lai būtu instant hit!

Daži auklas, piemēram, tālruņa uzlādes kabeļi un austiņu ligzdas, ir nosliece uz fraying it īpaši, ja viņi iet visur ar jums.Viss, kas turp un atpakaļ, ņem nodevu par savu kabeļi, bojājot tos, kas var būt ļoti bīstami.

Jauno lādētāju var izmaksas tūkstošiem dolāru, jo īpaši dārgas sīkrīkus, piemēram, smartphones.Tā vietā, lai iegādātos jaunu kabeļi, kāpēc ne pagarinās to mūžs ar kabeļa aizsargs?

Ar Dzīvnieku Kabeļu Aizsargcaurules, jūs turēt lietas, gudrs un aizsargāt jūsu uzlādes auklām no fraying!

Jums vairs nav jāuztraucas par jūsu uzlādes auklas ņemot pukstēšana pat, ja jūs pastāvīgi uzlādēt savas mobilās ierīces.Ar 12 gabaliem šajā awesome komplektu, tur ir vairāk nekā pietiekami, kabeļu aizsargi visiem jūsu auklas.

Mūsu jautrajā un krāsains dzīvniekiem ir spilgts veids, kā saglabāt savu uzlādes auklām no locīšana, līdz tie break.Jums būs iespēja uzlādēt savu tālruni, klausīties mūziku, pārlūkot, kamēr jūs esat bez maksas uzsverot, trausla auklas.

Viens gabals pasākumi 0.6 x 0.7 x 1.4 collas un sver 0.2 oz, padarot to viegli veikt apkārt maisiņos un fanny pakas.Kompakts, viegls un pārnēsājamo, mūsu cute maz munchers ir ideāli piemērots darījumu braucienos un ģimenes getaways.

Specifikācijas:

Taurētājs tips: normāla, datu kabeli

Materiāls: Videi draudzīga PVC mīkstas gumijas

Produkta iespējas: dzīvnieku modelēšana

Atbilstošajiem produktiem; datu kabeli, interfeiss

Krāsa: dažādas formas

Paketē Iekļauts:

1*Dzīvnieku Kabeļu Aizsargs

Tagi: sakausējuma ekrāna aizsargs, soma sieviešu kārtīgs, aksesuāri iphone z, kabeļu mewtwo bite, sirēna portatīvo lādētāju, suns iphone a91, swees viedtālrunis, sonoff barošanas kabelis, pelēks kabeļu aizsargs, metāla iphone ventilators.

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmērs -
Iepakojums No
Modeļa Numurs -
Krāsa dažādas formas
Taurētājs tips parastu datu kabeli
Produkta Funkcijas Dzīvnieku modelēšana
Dropshipping, vairumtirdzniecība Atbalsts
Materiāls Silikona, Videi Draudzīgs PVC Mīkstas Gumijas
Forma Cute karikatūra dzīvnieku

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi