UV Led Nagu Lampu par Gēla Lakas,80W UV Gēla Nagu Žāvētājs Manikīrs un Pedikīrs ar Sensoru un 3 Taimeri

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€50.85 €31.53

Krāsa:

UV Led Nagu Lampu par Gēla Lakas,80W UV Gēla Nagu Žāvētājs Manikīrs un Pedikīrs ar Sensoru un 3 Taimeri

Konservēšanas visiem Gēla Nagu lakas: 24pcs ir UV LED apvienojumā gaismas krelles un tas darbojas arī ar Visu veidu UV želeja un LED gēla nagu laka,e.g.Base Coat, Top Coat, Krāsas Želeja, Grūti Želejas, Celtnieks, akrila, skulptūra želeja, gem līme utt..ir noņemama apakšējā paplāte) un padara to viegli tīrīt un darīt pedikīrs.

Ātri Izārstēt un Taimeris Ietaupījums: Automātiskā sensora, lai ieslēgtu un izslēgtu, nenospiežot nevienu taustiņu, 99S zemu siltuma režīmu ērti celtnieks un grūti gēla cietēšanas. 2X ātrāk izārstēt, lai ietaupītu laiku un enerģiju, lielam LCD ekrānam, lai parādītu konservēšanas laiks.

3Timers un Laiks Atmiņas Funkcija: ir 10s/30s/60s slēdža zemu siltuma režīma uzstādījumi lai labāk izārstēt gel polish saskaņā ar DIY vajadzībām un gēla poļu prasībām.

Ideāls Salons un Mājas Lietošanai: lielāks ķermeņa paredzētas konservēšanas 5 nagus un toenails vienā reizē.Kompakts un tuvu pielāgošana var efektīvi novērš gaismas noplūdes, lai aizsargātu acis.undefined

Nosaukums: Gaismas terapija mašīna

Jauda: 80W

Spriegums: 100-240V AC 50/60HZ

Grupa: 365+405NM

krāsa:Balta

Materiāls:PC

izmērs:213 x 110mm

Iepakojuma Saturs:

1 x Fototerapijas mašīna

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: pelēka nagu lampa, nagu lukturi lh, nagu lampa g1, nagu lampa gessica, leduv nagu lampa 54, nagu lampa, parastā, 3v1 nagu lampa, 2019 led lampa nagu, karstā wale mini nagu lampa, nagu lampa minisun.

Preču Kvalitātes Sertifikāciju 3C
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums FGHGF

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi