60mm 50mm Sešstūra Kātu Ātrā Savienojuma 1/4 Iekšējo Hex Connecting Rod Urbja Turētāja Adapteris Aparatūras Jaudas Instruments, Piederumi

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€1.44 €0.73

Krāsa:

Apraksts:

【Augstas kvalitātes Materiāliem] aicina: Izgatavoti no augstas kvalitātes oglekļa tērauda, un tā var sasniegt izturību un atbalstu, izmantojot ikdienas lietošanai, lai ātri pārslēgtos uzdevumus un pastāvīgi strādā nevainojami.

【Neslīdošu Kārtu Rokturi] aicina: Ērta liels lodveida rokturi, anti-slīdēšanas dizains, ērtāk ar vienu roku darbību, nospiediet uz leju, var atbrīvot izmešana bitu, saprotot, ātri nomainot viena otru.

【Universālo 1/4 Sešstūra Rokturis] aicina: Tā ir piemērota spriegošanas uz elektriskā urbja patronas bez ātri funkciju.Fiksācijas diametrs čaks nepieciešams, lielāku par 6,3 mm.Pēc tam, kad savienojums ir stabils, tas ir ērti, lai ātri nomainītu elektroinstrumentus piederumi ar sešstūra rokturis.

【Savienojumu Skrūvju Ekstraktoru] aicina: Viena-ar nosaukumu skrūvju ekstraktoru var ātri saistīts.Double-galvas skrūvju ekstraktoru ir piemērojami tikai 0-3 specifikācijas.Nē. 4 nosūcējs, ka pārsniedz diametrs pretējā pusē 6.3 mm nevar instalēt.

【ceversatile izmantojiet] aicina:Izmanto klāja ēka, koka karkasa, uzstādot saplāksnis subfloor, celtniecības grozi, un vairāk

Specifikācijas:

Materiāls: Oglekļa Tērauds

Kāta: 1/4" Hex Kāta

Garums: 60mm

Daudzums: 1GAB.

Šī ātri mainīt savienotājs ir nemagnētiskiem, ir iebūvēta stabilu bloķēšanas un augstas efektivitātes pavasarī, un ir lielisks koncentriskumam.

Paketē Iekļauts:

1* 60mm Sešstūra Kātu Ātrā Savienojuma

Tagi: kaķa kostīms, ace karogu, maiņstrāvas elektriskā lodalva.

DIY Piederumi ELEKTRISKĀ
Atbalsts Vairumtirdzniecības/Dropshipping
KĀTA 1/4 Hex Kāta
Materiāls Augsta Oglekļa Tērauda
Veids Centrs Urbis
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums Liplasting
Sertifikācija Nav

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi