Ziedu Veļa Kokvilnas Galdauts Ar Pušķis retro nappe de table Tabula Aptver kārta Pusdienu Galda Segums Tējas Galda Audums

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€16.87 €11.80

Krāsa:

Iepakojumā: matēta plastmasas maisiņš ar izmēru plāksnē

Jo galdauti ir visu manuāli samazināt, laiku pa laikam ir kļūda ir apmēram 1-2CM.Tiem, kam ir augstas prasības attiecībā uz izmēru, lūdzu, esiet uzmanīgi.

Mazgāšanas norādījumi: kokvilnas un lina, vidēja biezuma.Tur var mainīgu krāsu uz ūdens sākumā, tāpēc ieteicams mazgāt atsevišķi.Kokvilnas un lina audumi ir nepieciešams samazināt, un garums rīsu saruks, un rukuma koeficients platums bez samazināšanās ir apmēram 5-8%.

Galdauts, izmērs ieteikumi: parasti Mēs iesakām, ka galdauti sag 30 cm uz katru pusi.Kafijas galda, sags 20cm.Ja tabula ir nokarātos uz četrām pusēm, garums un platums ir jāpalielina par 60 cm.Tas pats attiecas uz kafijas galda.Garums un platums ir jāpalielina par 40cm.

Tagi: diy galdautu, bērnu luksusa auduma, luksusa galda lampa, sesamestreet galdautu, tilla apaļā galda audums, vakariņas apaļā galda audums, kažokādas galdautu, llinen galdautu, metāla zelta galdautu, christmast galdautu.

Izmantošana Mājas, VIESNĪCAS, Kāzas, Puse
Piemērojamo Skatuves Mājas
Apakškomponentu saturu audums 20
Izmērs Multisize
Auduma Subcomponents Poliestera Šķiedras audums (poliestera)
Zīmola Nosaukums DUOFEIYA
Modelis Tips Ziedu
Technics austs
Materiāls Poliestera / Kokvilnas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Galvenā sastāvdaļa audums Kokvilnas
Stils Eiropas stils
Raksts IESPIESTS
Modeļa Numurs MG
Forma Kārta
Galveno Komponentu Saturs Audums 80

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi