Tignish 50 Loksnes/Daudz Jaukti Dzīvnieku Ūdens Nodošanu Nagu Uzlīmes Uzlīmes Mākslas Padomi Apdare Manikīra Uzlīmes Ongles Rīki

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€2.04 €1.36

Krāsa:

Motīvs: 100% Pavisam Jaunu un augstas kvalitātes Krāsu: Sajauc krāsu, 50 Loksnes ir Jaukta Ūdens nodošanu Nagu Uzlīmes uzlīmes(dizaina nebūs arī pašas kā bildes,tā būs arī pārmaiņas) Viegli DIY Mājās & Salons - Piemērots profesionālai lietošanai, vai mājas lietošanai Liels nail art apdare apvienojumā ar nagu laka, UV gēla, akrila nagi, starp citu.Viegli piemērot dabisko vai mākslīgo nagu Piekariņi, kas Padara Brīnišķīgu Nagu Mākslas Lietošanas Instrukcija: 1. Mazgāt nagi labi un sausā novietņu. 2. Peel off konstrukcijas, pēc jūsu izvēles no uzlīme lapā. 3. Vieta izvēlētās kategorijas uzlīme uz jūsu nagu. 4. Nospiediet klusi tāpēc, ka uzlīmes ir labi iestrēdzis uz jūsu nagu. 5. Pieteikties topcoat par nagu, lai aizsargātu uzlīmes ilgstošu profesionālu manikīra izskatu. 6. Tagad jūs esat gatavs, lai pierādītu, pie jūsu skaisto manikīru.Komplektācija: 50 Loksnes/Lote * Ūdens Nodošanu Nagu Uzlīmes.

Tagi: nagu uzlīmes ritošā, uzlīmes mickey naglas, jordānija nagu uzlīmes, sajauc nagu uzlīmes, uzlīmes christmeas naglas, frankenšteins nagu uzlīmes, nagu uzlīmes, vaļu, nagu uzlīmes, čilli, uzlīmes crest naglas, uzlīmes lauvas nagiem.

Materiāls Uzlīmes, papīrs,
daudzums 50gab/daudz
Izmērs 6.1CM*5.3CM
Zīmola Nosaukums tignish
Modeļa Numurs NSK-014
Stils Sajauc Dažādu Stilu
Vienuma Tips Uzlīmes & Decal

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi