EDGEV APMT1604 PDER H2 EP5250 Frēzēšanas Karbīda Ieliktņiem maināmas, pārvietojamas starplikas Beigām Dzirnavas Griezējs CNC Mašīna

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€25.47 €16.56

Krāsa:

Produktu Informācija:

Firmas Nosaukums: EDGEV

Izcelsmes vieta: Ķīna

Modeļa Numurs: APMT1604PDER-H2 EP5250

Mikroshēmu Breaker: H2

Deguna Rādiuss:0.8

Pakāpe: EP5250

Krāsa: Zila

Piemērots Darbs Gabals:Vispārējās Lietošanas Materiālu Tērauda, Čuguna, Nerūsējošā Tērauda

Piemērošanas Diapazons: Par Roughing

Pārklājuma Tips: Šveice Balzers PVD

Ir pielāgojis: Jā

Materiāls: Volframa Sakausējuma

Pārklājuma Materiāls:NC-TiALN

Stiprība:Liela

Lietošana: Gala miling Pieejamo Instrumentu Turētājs: BAP400R

Vienības Veids: Daudz (10 Gabali/Daudz)

Neto Svars: 9.30 g/Gabalā

Bruto Svars: 180g/ Daudz (10 Gabali)

Iepakojums: 10 Gabali, Iepakoti Vienā Plastmasas Kastes /daudz

Produkti, Kas Parāda

Rūpnīcas Iekārtas

Par EDGEV HARDMETAL RĪKI

Kā lieliska kompozītu instrumentu piegādātājs Ķīnā, EDGEV ir veltījusi ļoti nepārtrauktas attīstības valsts sektora, kā arī pasaules labklājību.

Edgev Hardmetal Rīki(Dalian) Co., Ltd.ir salikts griešanas instrumentu piegādātājs, kurš darbojas projektēšanas, izstrādes, ražošanas, mārketinga un tehnisko pakalpojumu produktiem.

Tikmēr, tā aptver ļoti dažādi griešanas rīki un slīpēšanas instrumenti ar ātrgriezējtērauda izstrādājumi, cementēts volframa karbīds, keramikas, PCBN, APS un dimants; turklāt tas ir arī atbildīgs par importa un eksporta, pēc-pārdošanas servisa, tehnisko transportu, kā arī konsultatīvo pakalpojumu, kas ietver daudzas dažādas high-end jomās, piemēram, aviācijas, automobiļu apstrādes rūpniecībā un kuģu būve, vēja enerģijas ražošanas un mehāniskās daļas apstrādei.

Edgev šobrīd ir padarīt lielas pūles, lai nepārtraukti attīstīt un uzlabot savu self-sistēmas un tīkla.high-end jomās, piemēram, aviācijas, automobiļu apstrādes rūpniecībā un kuģu būve, vēja enerģijas ražošanas un mehāniskās daļas apstrādei.

Reformu un atvērt Ķīnā ir piesaistījusi pasaules uzmanību un guva ievērojamus sasniegumus kopš 21. gadsimtā.Tomēr, izstrādāt vienu valsts industrializāciju un informatizācijas nevar būt atdalīta no mehāniskās ražošana.

Edgev Hardmetal Rīki piegādes lielisku produktu, lai pirmajā klasē, ražotājiem no mašīnu, griešanas rīki, kas nodrošina lietotājus ar vienas pieturas un visu ap risinājumus mājsaimniecības rīki un ērtu un efektīvu izplatīšanas pakalpojumu.Produkti aptver plašu mehāniskās apstrādes rūpniecības nozarēs, piemēram, virpošanas, frēzēšanas, urbšanas un slīpēšanas mašīnas.

Nākotnē, Edgev Hardmetal Instrumenti tiks veltīta, lai izveidotu vairāk vērtību un pakalpojumu lietotājiem; tajā pašā laikā, tas dos lielas pūles, lai sniegtu vairāk praktiska, lētu un drošu produktu globālās klientiem; Edgev, sniegs pasaules slavenais griešanas instruments produktus, un, visbeidzot, tās produktiem, kas iekļauti pasaules griešanas instrumenti piegādes ķēdē.

Edgev vēlētos, lai gūtu panākumus ar jums kopā un meklēt kopīgu attīstību.Filozofija

Edgev Hardmetal Instrumentus, nodarbojas popularizējot mūsu roductions pasaulē.Mēs ceram uz iespēju piekļūt pasaules sistēmu darbgaldu piegādi.

Mēs vienmēr jāievēro, lai nodrošinātu nepārtrauktu pieaugumu plānu par mūsu pastāvīgajiem klientiem, un pastāvīgi uzlabotu mūsu produktus un pakalpojumus, lai apmierinātu klientu pieprasījumu, lai

lai pielāgotu sevi mainīgā tirgus vidē.Mēs esam pārliecināti, lai nodrošinātu jums pirmās klases produktu un pakalpojumu Ķīnā.Kvalitātes Kontrole

Ir daudz ekspertu, kuri ir daudz pieredzi apstrādes rīki Edgev Hardmetal Rīkus, tikmēr; augsto tehnoloģiju ir arī plaši izmanto mūsu uzņēmumā.Lai pārliecinātos, ka mūsu produktiem, starp pirmā līmeņa kvalitāti, mēs izmantot labu pasaules slaveno iekārtas un mērīšanas iekārtas.Tajā pašā laikā, mūsu produkti tiek pakļauti stingrai kvalitātes vadības sistēma ISO9001:2008. Lai nodrošinātu stabilu kvalitāti, instrumenti, mēs izmantojam, stingras pārvaldības mūsu piegādātāju.Tehniskie Norādījumi

Edgev Hardmetal Rīki nodrošina jūs ar pamata instruments, ražošanas, tikmēr, mēs arī sniegt nepieciešamo tehnisko atbalstu un konsultācijas, lai produkta lietošana, lai atrisinātu problēmas klientiem.Pakalpojumu Nozarēm

Pasniedz Aviācijas, Gaisa kuģu, Auto, Gultnis, Būvniecība, Elektronu, Metāla Apstrāde, Kuģniecības, Vēja enerģijas

F. A. Q.-Biežāk Uzdotie Jautājumi

*Jautājums: Salīdzinājumā ar citiem konkurentiem, kādas priekšrocības mums ir?

*Atbilde: Ar strauju rūpniecības attīstību un mašīnu darbu gabals materiāli, cilvēki, kas ir augstākas prasības griešanas rīki un apstrādes stratēģijas.Edgev Hardmetal Instrumenti, izvirza augstākus standartus, lai pielāgotos izmaiņām.Mūsu uzņēmums ir veltīta sniedz klientiem apmierinošu darbiem.

Lai uzlabotu uzņēmumu konkurētspēju un samazināt ražošanas izmaksas, mūsu kompānija ir izmaksu samazināšanas plāna īstenošanai katrā fiskālajā gadā klientiem, kā rezultātā, Edgev Hardmetal Instrumenti mūsu klienta produktu iepirkumu.Mūsu klienti var saglabāt 1 līdz 3% no kopējām izmaksām.

Edgev Hardmetal Rīki ir lielas ražošanas kategorijām un plaša piemērošanas joma, lai klienti varētu iegūt to, ko viņi vēlas pēc iespējas īsākā laikā, un tas var ievērojami ietaupa laiku un izmaksas, iegādes.Tajā pašā laikā, mums ir lielākas priekšrocības produktus, piemēram, ND, APS, PCBN, keramikas, cementēts volframa karbīds un HSS.Mums ir cieša sadarbība ar dažādu profesionālo instrumentu fabrikas, lai izpētītu jaunu produktu un to ražošanas, tikmēr mēs arī cenšamies, lai izpētītu attīstības, dizaina un ražošanas nestandarta produktiem, tādā veidā, mēs varam uzlabot produktu kvalitāti, elastīgumu, tehniskos aspektus izziņas, lai pielāgotos tirgus nepieciešams, īss piegādes.

Tagi: apmt1604 h2 ct7000 ievietot, Frēzēšanas, ielikt 400r, ielikt dcgt11t301r sn vp15tf, toolholder apmt1604 virpu, frēzēšanas 6 ml, apmt1604 dimanta, ielikt apmt1604 pdsr pc5300, apmt 1604 ievieto hrc, apmt1135 alumīnija ievietot.

Veids Beigās Dzirnavas
diametrs 9.525 mm
Ir pielāgojis
Izcelsmes vieta Ķīna
Pakāpe EP5250
Mikroshēmu Breaker H2
Piemērots Darbs Gabalu Vispārīgas Lietošanas Materiāli
Modeļa Numurs APMT1604PDER-H2
Pieejamo Rīku Turētājs BAP400R
Piemērošanas diapazons Par Roughing
Krāsa zila
Materiāls Volframa Kobalta Sakausējuma
Grāds R1.0
Pieteikums Frēzēšanas
Zīmola Nosaukums EDGEV
Kopējais Garums 16.5 mm
Deguna Izliekuma R0.8
Pārklājums TiAIN

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi