8pcs Vakuuma Riepu Remonta Nagu Automobiļu Kravas, Motocikls, Velosipēds, Motorollers Riepu Remontu Punkcijas Riteņi ar Gumijas Nagu Piederumu Remonts

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€0.82 €0.41

Krāsa:

8pcs Vakuuma Riepu Remonta Nagu Automobiļu Kravas, Motocikls, Velosipēds, Motorollers Riepu Remontu Punkcijas Riteņi ar Gumijas Nagu Piederumu Remonts

Funkcijas:

1. Plastmasas skrūves ir pārklātas ar speciālo blīvējumu, kas nesabojās riepas.Remonts nav nepieciešams lai novērstu riepu.Tikai skrūvgriezi un knaibles ir nepieciešami, lai pabeigtu remontu procesā.

2. Mūsu piegādes sarakstu, tur ir 8 kapsulas kastē, 4., kura diametrs ir 5,3 mm un otra 4 diametrs 6.8 mm.To var izmantot, ar super līmi, lai uzlabotu blīvējuma darbību šo produktu, un skrūves, var izmantot atkārtoti.

3. Skrūves ir izgatavotas no īpašas plastmasas, ar mērenu cietību, bez novecošanas un augstas temperatūras izturība.

4. Virsmas skrūves ir noklāta ar blīvējumu, kas var izplatīties ar sevi, kas ir labs saķeri un novērš gaisa noplūdi.

5. Produkti ir izgatavoti, izmantojot stingras ražošanas prasības un iziet stingras pārbaudes pirms izvešanas no rūpnīcas, tāpēc nav jāuztraucas par kvalitātes jautājumiem

Specifikācija:

Materiāls: Gumijas

Izmērs: Mazā: 4,5 x 11.0 mm; Lielā: 6,5 x 13.0 mm

Svars: Mazu: 0.8 g/gabalā

Liela izmēra: 1.2 g/gabalā

Packing: bulk

Lietošanas instrukcijas: Ar līmi, var izmantot jau iepriekš.Ja atkārtoti izmantojat līme, naglas, jums ir nepieciešams piemērot super līmi jūs iegādāties uz līme, naglas.

Trīs daļas remonts riepas:

Remonta metode riepu groove kreka: skrūves gumijas nagu vērā 0.5 mm zem riepu groove plaknē;

Remonta metode plaisas riepu vainagu stāvoklis: Skrūves gumijas nagu uz riepu groove līmenī;

Remonta metode sānu pārkāpumu pozīcija: skrūves ar gumijas nagu, 0.5 mm, kas ir zem sānu plaknes; slīpā remonta metode punkcijas objekts: pievelciet remonts virzienā pārkāpumu.

Piezīme: nav riepu modelis, vai riepas ir nopietni novecošanās.Lūdzu, izmanto citas metodes, lai labotu to.Tas ir ieteicams, lai aizstātu riepu par jūsu drošību.

Produktu Saraksts:

4*Līme nagi (liela)

4*Līme nagu (mazā)

Atgādinājumi: 1. Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, faktiskā krāsa var nedaudz atšķirties no attēla. 2. Manuāla mērīšana, lūdzu, ļaujiet novirze.Paldies!

Tagi: riepu izvēles rīks, riepu dzelzs ķēdes, auto instrumenti disamble, vīriešu remonta rīku komplekts, riepu labošanas rīks koka, auto gaismas multi krāsu, auto instrumenti demontāža, 29er bezkameru xc riepas, riepu labošanas rīks daudz, 1 bezkameras riepa.

Īpašas Pazīmes remonts tapas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāla Tips gumijas
Postenis Svars 30g
Vienuma Tips Riepu Remonta Instrumenti

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi