Tangada Sieviešu Modes ar Kontrastu Cauruļvadu Tvīda Žakete Vintage Mētelis ar garām Piedurknēm, Kabatām Sieviešu Virsdrēbes 3H108

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€45.15 €31.60

Krāsa:

1. Sagatavošanas Laiks: mums ir 2-5 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu saskaņā ar mūsu daudzajiem pasūtījumiem katru dienu.nbsp

2. Piegādes laiks: Pirms mēs varam nosūtīt savu pasūtījumu, mums ir, lai sagatavotu savu produktu, veiciet stingru kvalitātes kontroles testus un rūpīgi pakete objektus.Laiku, kas nepieciešams, lai sagatavotu jūsu preces piegāde ir atsevišķs no piegādes laiku, bet neuztraucieties, laiks paradis būt ilgi.Paldies par sapratni!

1.Kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, veltiet dažas minūtes, lai atstātu pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Arī mums būs darīt to pašu jums ASAP.Paldies!

2.Lūdzu, donrsquot sazinieties ar mums, pirms jūs atstājot negatīvu vai neitrālu atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu un sasniegtu savas vēlmes.

Tagi: žakete sievietēm, sieviete, biroja sieviete žakete, pishon žakete, modes mētelis kor bērniem, izmērs tvīda žakete, v bleizeri, undefined bikses, kpytomoa žakete sievietēm, nibber ziemas jaka, vilnas tvīda.

Stils Vintage
Vecums Vecums 18-35 Gadi
Materiāla Sastāvs Sintētiskās Šķiedras
Piedurknes Stils Regulāri
Modelis Tips Pleds
Dzimums Sievietes
Zīmola Nosaukums Tangada
Modeļa Numurs 3H108
Apkakle Robots
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Auduma Veids Vilnas
Vienuma Tips Bleizeri
Biezums biezs
Auduma saturs 51% (ieskaitot) - 70% (ieskaitot)
Apģērbu Modeļi Slim
Sezona ziemas
Slēgšanas Tips dubultā krūtīm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Apģērba Garums Ilgi
Kapuci No
Apdare Poga
Izlaides Datums Ziemas 2021
Materiāls Poliestera

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi