Mini Bullet Vibrators Maksts Masāžu G Spot Vibratori Burvju Nūjiņu Dildo Maksts Un Klitora Stimulators Vibrējošais Seksa Rotaļlietas Sievietēm 18

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€7.26 €5.08

Krāsa:

Mini Bullet Vibrators Maksts Masāžu G Spot Vibratori Maksts un Klitora stimulators Dimanta Kastīšu Dildo Vibrējošais seksa rotaļlietas sievietēm

Produkta informācija: Diamond inkrustēts mini vibrators bullet

specifikācija:

Krāsa: rozā, rožu sarkana, zila, violeta, melna

Galvenais materiāls: ABS

Izmērs: 10.2*2.3 CM

Svars: aptuveni 30g

Barošanas režīms: viena AA baterija (nav iekļauta komplektācijā)

Produkta iepakojums: 1*vibrators

Konfidencialitāte Garantēta:

Jūsu privātumu ir ļoti svarīgi mums.Ar mūsu diskrēta iepakojuma, jūs varat iepirkties ar pārliecību, ka tikai persona, kas zina, kas ir iekšā iepakojuma ir jums!

Konfidencialitāte Garantēta, Jūsu privātumu ir ļoti svarīgi mums un ar mūsu diskrēta iepakojuma, jūs varat iepirkties ar pārliecību.Ar pilnīgi vienkāršā iepakojuma, tikai cilvēks kļūst satraukti ar jūsu piegādi ir jums.

Visi pasūtījumi tiek nosūtīti vienkāršā iepakojuma.Tur absolūti nav veids, kā stāsta, kas ir iekšā paketē, vai kas ir sūtītājs.Šeit ir fotogrāfijas par to, kā jūsu pasūtījums ir diskrēti un droši iepakota.

Par Paketi

Lai aizsargātu jūsu privātumu, mēs garantējam sūtīt savus produktus drošā stāvoklī.Prece tiks pildīta ar dzeltenu burbulis plastmasas aploksnē, lai izvairītos no bojājumiem transportaion.

Par Garantijas Laiks

Pilnu kompensāciju, ja prece neatbilst aprakstam vai bojāts.

Par Produktu

Visi produkti ir 100% pavisam jaunu, darbīgu un pārbauda rūpīgi, pirms izsūtīšanas.

Visi produkti ir izgatavoti no Medicīnas klases materiāls, 100% drošību, nekaitīgi organismam, (Tas ir normāli, ka var saost vieglu smaržu, kad pirmo reizi atverat, jo produkts bija slēgtā iepakojumā mēnešiem.Lūdzu, notīriet to un nosusiniet to, protams, smaka pazudīs ātri.)

Par Sūtījumu

Mēs nosūtīsim no pasūtījuma ietvaros 5 darba dienu laikā.Piegādes laiks būs atkarīgs dažādās valstīs un tiks piemēroti laika apstākļiem, svētku dienās un tā tālāk.Ja pasūtījums nav saņemts deklarēt laika, lūdzu, sazinieties ar mums.

Ko darīt, ja atbilst preci

Lūdzu, izmantojiet produkts saskaņā ar produkta rokasgrāmatu pirmkārt, ja jūs joprojām nevarat lietot to, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas laikā, lūdzu, neatveriet strīdu, būs, mēs uzskatām, ka komunikācija ir daudz labāk, nekā strīdu.

Par Darba Laiks

Jo laika starpība, būs kavēšanās sakari, bet ziņas tiks atbildi vienas darba dienas beigām.lūdzu, esiet pacietīgi.

Par Atgriezenisko saiti, Mēs uzskatām, ka klientiem, kā mūsu draugi.Mēs ceram, ka jūs varat iepirkties no mums, ar vairāk laimes un mazāk uztraukties.jūsu atbalsts mums ir ļoti svarīgi, Lūdzu, neaizmirstiet atstāt mums 5-Zvaigžņu atsauksmes.

Tagi: anālais dildo rozā, stikla dildo zelta, izgaismotais stikla dildo, linex stikla dildo, anālais dildo pūķis, girthy stikla dildo, anālais dildo konuss, māšele ar anālo dildo, super stikla dildo, dildo dildo.

Funkcijas 4 Mini slēptās vibrators
Sertifikācija CE
Iezīmes 1 10 veidu spēcīgas vibrācijas režīms
Funkcijas 9 Seksa Rotaļlietas Pāriem
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Vibratori
Izmērs 10.2*2.3cm
Materiāls ABS
7 funkcijas Fidget rotaļlietas
Funkcijas 2 Bbala vibradora
Seksuāli Divdomīgs No
Funkcijas 8 Seksa Rotaļlietas sievietēm
Iezīmes 10 tikai pieaugušajiem rotaļlietas
Vecums 18
Neķītrs Attēlu No
Funkcijas 6 seksa rotaļlietas sievietēm, ātri orgams
Modeļa Numurs Mini vibrators bullet
Funkcijas 5 Vibratori Sievietes Klitora Spēcīgs
Preču Kvalitātes Sertifikāciju ce
Funkcijas 3 Lode vibrators
Veids G-Spot

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi