4 1 Thrusting Nepieredzējis Trušu Vibrators Seksa Rotaļlieta Sievietēm Apkures Teleskopiskie 360° Rotējoša Dildo G Spot Massager Anālais Vibrators

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€39.30 €19.65

Krāsa:

Funkcijas:

※ 【Teleskopiskie +Nepieredzējis+vibrācijas] aicina Nepieredzējis Modeļus un Teleskopiskie Modeļus un vibrācijas Modeļi 3 in 1 ir, ir pilnībā funkcionāla trušu vibrators.

Reāli thrusting dildo iezīmes 10 dažādi vibrācijas un 3 thrusting.Tā būtu uz augšu, uz leju, vai apaļas un apaļas, tā nodrošina sajūtas, ka nav vienkārši, koncentrējas uz savu g spot, bet nervu galiem visā.

※ 【Spēcīgs Zīšanas Modeļus] aicina šo Klitora Nepieredzējis Vibrators var stimulēt savu klitoru, sprauslas, earlobes, testiclesn, krūtis, tūpļa un citām jūtīgām vietām,baudīt neticami reālā justies seksu par savu.arī ir jauka Nipelis G-Spot Vibrators.

※ 【Mode izskats + sildīšanas funkcija] aicina Nekustamā Dildo Clit izskatu, kā īsts orgānu.Turklāt, tur ir vēnas lielas saknes.Ļaujiet jaunajiem vīriešiem sajust garu, spēcīgu stimulāciju būs paralizēt jūsu nervus.Tas ir intuitīvs un brīnišķīgu vizuālo pieredzi.Turpmāk stimulēs jūsu nervus un šķēlumiem.Vizuālo baudījumu, reālo pieredzi.Kombinācija jaunu apkures funkcijas nav likt cilvēkiem justies auksts un ciets.Mīksts un silts, tāpat kā īsta vīrieša orgānu.

※ 【Iestāde-Drošs Materiāls] aicina G Spot dildo izgatavots no mūsu ultra-higiēnas silikona, kas ir ķermeņa-droši, lakas, bezmaksas, lateksu nesaturošs, Tas ir arī lieliski piemērots cilvēkiem, kuriem ir alerģija vai jutīga āda.Drošs jebkura veida vaginālo un anālo baudu vai mutvārdu spēlēt.Speciāli izstrādāta izmērs Amerikāņu sievietēm, garums un platums ir piemērots sieviešu pāreju.

Iepakojums Saraksts:

✔ 1 x Vibrators

✔ 1 x Uzlādes kabelis

Patīkamu vairākas pieredzi

► 【Teleskopiskie +Nepieredzējis+Vibrācija+Apkures] Aicina

Faktiski tas ir 4 in 1 Automātiskās seksa mašīna,trušu vibrators ir Nepieredzējis funkciju, Apkures režīma uz galvas,arī ar Spēcīgu Teleskopiskie & Vibrācijas, Salīdzinājumā ar vispārējo vibratori, tas ir vairāk kā reāls cilvēks, izmantojot nobriedis seksa prasmes, lai iekarotu jūs.

► 【Jaudīga Teleskopiskā] Aicina

Dažādu teleskopiskie modeļiem, sākot ar pastāvīgu, maigu impulsu uz savvaļas ritmikas vilces, var ļaut jums baudīt laimīgu laiks izvēlēties no dažādiem veidiem adekvāti.Īpaša dizaina 120-LAIKU-MINŪTI VIRZIENI vislielākais, savukārt seksuālo baudu no maksts stimulācija, lai maksimāli.

► 【Sūcējs Režīmi] Aicina

Clit nepieredzējis un maksts stimulācijas iekļūšanu perfekti,Ja Clit Sūcējs atšķiras ir tas, ka tā veida sucks jūsu klitoru, bet mīkstu tā tas ir patīkams.

7 režīmi iet no vieglas līdz spēcīgu, lēni, lai ātri, jūs vienmēr atradīsiet visvairāk pārsteidz jūs.

Pls mēģiniet klitora sūcējs , Jūs varat dažāda pieredze orgasms

Q: vai tas Var būt iegremdētas vannā?Kāda līmeņa ūdensizturīgs tā ir?

A: Jā, rotaļlietas nāk ar instrukcijām, sakot, ka tas ir ūdensizturīgs.Ar manu gados rotaļlietu pieredze, jo darbs, lādēšanas ports ir arī atradās, un es esmu likts viss, saskaņā ar krānu tīrīšanai, un izmanto dušā.

Q: kāda veida lādētāju?

A: produkts uzlādes kabeli var pieslēgt Datorus, Power bank ,Transportlīdzekļa uzlādes un citas sveces, kas satur USB porti.

Q: vai tas ož pēc gumijas vai plastmasas?

A: Lūdzu, neuztraucieties, tas ir izgatavots no droša silikona un nesmird no gumijas.

Tagi: vibratori lielu nepieredzējis, mans vibratori, vīriešu anālās seksa rotaļlietas, japānas klasiskās rotaļlietas, vibrators liels, augstas thrusting dildo, rotaļlietas ina, melns anālais dildo, miniture virtuves iekārtas, prostatas massager pusle.

Materiāls medicīniskā silikona
Funkcijas 2 dildo, vibratori
Zīmola Nosaukums SEXSOHO
Izmērs 230*39mm
Neķītrs Attēlu No
Vienuma Tips Vibratori
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iezīmes 1 G spot trušu vibrators
7 funkcijas Pieaugušo Seksa Produkta
Sertifikācija CCC, CE
Gabalu skaits Viena Vienība
Funkcijas 4 Seksa Rotaļlieta, paredzēta Sievietēm
Funkcijas 5 Nepieredzējis Vibrators
Preču Kvalitātes Sertifikāciju ce
Funkcijas 3 klitora massager
Funkcijas 6 Sieviešu masturbācija
Modeļa Numurs B2618
Veids G-Spot
Seksuāli Divdomīgs No

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi