Ūdensnecaurlaidīga Neilona Sīkrīku Kabeļa Uzglabāšanas Soma Ceļojumu USB Lādētāju Watchband Siksna Maisiņš Gadījumā par Apple Skatīties Organizators

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€2.56 €1.74

Krāsa:

Ūdensnecaurlaidīga Neilona Sīkrīku Kabeļa Uzglabāšanas Soma Ceļojumu USB Lādētāju Watchband Siksna Maisiņš Gadījumā par Apple Skatīties Organizators

Motīvs:

Augstas kvalitātes dubultu rāvējslēdzēju dizains.Izturīgs un stiepes, uzticamu kvalitāti.

Augsta blīvuma ekoloģiski draudzīgu ūdensnecaurlaidīga neilona audums ir ļoti viegls un ir lielisks ūdensizturīgs veiktspēju.Tik ilgi, cik tas vibrē nedaudz, ūdens pilieni būs nokrist, protams.Ļoti anti-asaru sniegumu arī ievērojami uzlabo nodiluma izturība.

Elastīgo saiti dizains ir ērts, lai novērstu datu līnijas, un tā tālāk.Šūnveida augsta blīvuma acs soma ir izmantoti, lai vieta, kur maziem objektiem, piemēram, U disku un karšu lasītāji, lai izvairītos no zaudējumiem maziem objektiem. (U diska uzglabāšanas laukumu, TF kartes uzglabāšanas jomā, mobilo telefonu, mobilo enerģijas uzglabāšanas jomā, datu kabelis USB uzglabāšanas jomā).

4 krāsas ir pieejamas, maskēties sērija, vienkārši.Organizēt jūsu mīļākie priekšmeti (Apple Skatīties smart watch/datu kabeli/austiņas/mobilo telefonu/U disks/card reader...).

Specifikācija:

Produkta materiāls: Neilons

Produkta krāsa: Melns, Zils, Zaļš, Pelēks, Gaiši Zils, Royal Zila, Oranža, Rozā, Purpura, Dzeltens, Tumši Zils, Zaļais Malahīts (nav obligāts)

Produkta izmērs: Garums 24cm/9.45 jo, augstums 17cm/6,69, biezums 3.6 cm/1.42 gadā

Produkta svars: 95-105g

Piezīme:

Produkts ir tikai uzglabāšanas soma, bez jebkādiem piederumiem, un ir tikai demonstrācija, uzglabāšanas efektu.

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 X Uzglabāšanas Maiss

Tagi: zīmuļu gadījumā šifona, goldan apple skatīties, 1grid skatīties lietā, apple skatīties tramvajs, skatīties lietā molnija, haboolt vīriešu rokas pulksteņi, firestick pārnēsāšanai, atman rezerves daļas, appla skatīties lādētāju, apole skatīties 5 stāvēt.

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs /
Uzlādes Kabelis, Soma Joslas Lodziņš Maisiņš
Zīmola Nosaukums JOCESTYLE
Skatīties Soma Apple Skatīties
Stāvoklis Jauns, bez birkas
Postenis Diametrs /
Objektu Platums 3.6
Stils Mode Un Gadījuma
Objekta Garumu 24
Postenis Augstums 17
Vienuma Tips Skatīties Kastes
Gadījumā, Ja Forma taisnstūra
Pulksteņu Siksniņas Organizators Skatīties Organizators Kaste
Durable Turētājs, Soma watchband uzglabāšanas gadījumā

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi