100gab Zaļā 3*200mm Koku Lapu Neilona Etiķetes, Kaklasaites Apdare Self-Lock Kabeļu Saites Identifikācijas Plastmasas Blīvējumu Zīmes Zīmes Vadi

(0)
Pieejamība:Noliktavā
€24.54 €13.49

Krāsa:

100gab Zaļā 3*200mm Koku Lapu Neilona Etiķetes, Kaklasaites Apdare Self-Lock Kabeļu Saites Identifikācijas Plastmasas Blīvējumu Zīmes Zīmes Vadi Pircējs Pamanīju Vadītājs: Iepakojums: 100GAB / maiss.Mēs varam būt arī wroted ar pildspalvu vai apdrukāta ar logo un kārtas numuru uz īsziņu!bet ir pasūtījuma daudzums nepieciešams . 1).Ja pasūtījumā 10bags nosūtīs brīvi rakstīt ar pildspalvu zīmes.kā dāvanu ! 2).Ja ir nepieciešams izdrukāt, sērijas numurs,MOQ 5000pcs(50bags),pls sazinieties ar mums ,paldies. 3).Ja drukas klienta LOGO ,MOQ 10000pcs(100bags) ,pls sazinieties ar mums ,paldies. 1.Izmērs:3*200mm 2.Krāsa: Zaļa 3.Stils:Zīme, etiķetes, birkas kabeļu Neilons kabeļu savilcējs 4.Uguns vērtējums:94v-2 5.Kvalitāte:Neilons AP66 6.100 gab., viena soma 7.Temperatūra:-20-85 grādu . 8.Pazīmes var piestiprināt vai iespiests uz vienības vajadzībām, datums, Izvairīties numurs, bārs kods un cita satura konfidencialitātes nolūkos finanšu, piegāde, enerģijas, naftas ķīmijas un citas nozares, no konteinera.Klienti var pieprasīt saturu dažādas vajadzības un sērijas numurs ir uzdrukāts uz etiķetes, logo u.c.

Pieteikties:datoru Kabeļi, mobilā tālruņa Lādētājs, vadi, mājas elektrības vadi, kabeļi, Austiņas un tā tālāk.Amats: Viegli atšķirt dažādus vadus/Kabeļus, tieing dažādu krāsu.Viegli atrast līniju, laika taupīšana un efektīva.Var izmantot atkārtoti, Elegantu izskatu un krāsu.

Tagi: kabelis iphone diag, atzīmēt mashin kabelis, izmantojamas kabeļu savienotājs, jumpsuiy sieviešu wraps, izmērs kabeļu saites, adhesise kabeļu savienotājs, usb c tīkla karte, kabeļu saites velcro posmā, relesable plastmasas kabeļu saites, lampas led šujmašīnu kājām.

Funkcijas Neilona siksnas label tag kaklasaiti
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs 3*200mm kabeļu saites
Platums 3MM
Sertifikācija CE
Stils Tīkla kabelis identifikācijas Zīmes Zīmes saites
Veids pašbloķējoši kabeļu saites
Izmērs 3*200mm
Materiāls neilona plastmasas
Krāsa Zaļa
Zīmola Nosaukums USBO

0 Atsauksmes

Pievienot atsauksmi