Gumijas Okulāru acu aizsargs, PIEMĒRAM, Canon EOS 1D Mark III 1DS IV III 1D X 5D III 5DS R 7D 7D Mark II

(1)
Pieejamība:Noliktavā
€5.81 €3.36

Krāsa:

Gumijas Okulāru acu aizsargs, PIEMĒRAM, Canon EOS 1D Mark III 1DS IV III 1D X 5D III 5DS R 7D 7D Mark II Okulāra Gumijas acu aizsargs, PIEMĒRAM, Canon EOS 1D Mark III 1DS IV III 1D X 5D III 5DS R 7D 7D Mark II

Jaunā auss kamera acu maska ir izstrādāta, lai aiztaisītu no klaiņojošiem gaismas, lai uzlabotu skatu, optika.Izgatavoti no mīkstas gumijas, tas aizsargā acis no skrāpējumiem, īpaši briļļu lietotājiem.

Okulāru pieņem ergonomiskā ovālas formas, lai atbilstu jūsu acīm labāk.Bez tam, okulāru ir 360° grozāms, lai jūs varat pielāgot to horizontāli vai vertikāli skats.

Iezīmes:Paplašināt kameras skatu.Pilnīgi uzlikt uz ādas ap acīm

To var salocīt, viegli izmantot, un saņemt.Aizstāt Acu Aizsargs Eg.Jaunā auss kamera acu maska, paplašinot kameras skatu, pilnīgi uzlikt uz ādas ap acīm, var salocīt, viegli izmantot, un saņemt.Piemērots Canon high-end kameru modeli,

Tērps kamera šādi:

EOS 1D mark III

EOS 1D mark IV

EOS 1D X

EOS 1DS mark III

EOS 5D mark III

EOS 5D mark IV

EOS 7D

EOS 7D mark II

Krāsa: Melna

Materiāls: gumijas

Izmērs: Garums*Platleņķa(5.2 cm*4.3 cm)

Iepakojuma Saturs: 1 X Acu Aizsargs

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: folijas canon 5d mark iv, canon 1d mark iv augšu, foto studija komplektu godox, canon 5d karte, 5d mark iv ūdens, canon 7d mark 2 prezervatīvu, canon 7d carabin, ķēdes canon, poga canon eos r, gadījumā, canon 5d mark iv.

Modeļa Numurs Foto Studija komplekti
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iepakojums
Zīmola Nosaukums FGHGF

1 Atsauksmes

  1. img

    Bjornbjelke - 2021-10-23

    viss ok

Pievienot atsauksmi